Kom nuuuuu, Suits (og Netflix)!

Amy Schumer på HBO

amyschumer

Vi elsker Amy Schumer og heldigvis har HBO det på samme måde! Selvom det er ærgerligt at sommeren (eller hvad man nu skal kalde den her halvefterårsagtige situation) så småt er ved at gå på held, så er det godt at en af vores yndlings VOD-tjenester har noget at byde på i den kolde tid. D. 18. oktober får I nemlig mulighed for at se Amy Schumer på slap line i et en-times langt show, hvor hun med sin sædvanlige grovkornede humor fortæller om sit liv. Vi er vel ikke de eneste der glæder os? I kan se med på HBO Nordic lige her!

/ Sissel

Foto credit: eclipsemagazine.com

Indlægget indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom nuuuuu, Suits (og Netflix)!