Jurassic World - flashback til 90'erne

That’s just wrong: The Revenant

MV5BOTIwMzA4OTAwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwNDQ3MTkyNjE@._V1__SX1303_SY579_

Hmm, jeg har lige set traileren til Alejandro González Iñárritus kommende film The Revenant, som på papiret lyder virkelig lovende. Mest af alt fordi den har Leo i hovedrollen (og jeg sjældent misser en film med ham), men også pga Iñárritu selv, hvis seneste mesterværk Birdman virkelig fik mig til at klappe i hænderne. Men blaaaaaaah, hvor den trailer bare ikke gør noget for mig – fatter dårligt nok, hvad der sker? På sin vis kan man sige, at den i hvert fald ikke giver for meget væk, hvilket jo er en sjældenhed ved trailere efterhånden, da mange nærmest har serveret alle punchlines og plottwists på de 2 minutter, traileren varer. Alligevel kunne jeg altså godt bruge lidt mere forståelse – men det er måske bare mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jurassic World - flashback til 90'erne