Vi anbefaler Amy - den nye dokumentar om Amy Winehouse

Pretty Woman på Plænen

Pretty-Woman

Som nævnt i dette indlæg er der i aften open air biograf i Kongens Have. Men kan I ikke helt få det til at passe ind i jeres planer, så fortvivl ej! For på søndag, d. 2. august kl. 20.00, kan I tage veninden eller kæresten under armen og tage ind og se film på Plænen i Tivoli. Denne søndag er det en af vores chick flick favoritter, Pretty Woman, der bliver vist under åben himmel. Eneste lille anke er selvfølgelig, at man skal betale entreen til Tivoli, men så kan man jo passende gøre en dag og aften ud af det og kigge lidt rundt i den fine, gamle have. Vejret tegner fint og temperaturen havner på cirka 18 grader og sol, så det er bare med at komme ud og nyde sommeraftenen.

/ Sissel

Foto credit: via

1 kommentar

  • natasha

    Tusind tak for at nævne dette arrangement. Jeg havde en skidegod aften! :)
    Blev dog lidt ærgelig da jeg fandt ud af at der har været film hele juli jeg er gået glip af – øv! Men i det mindste fik jeg set Pretty Woman :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi anbefaler Amy - den nye dokumentar om Amy Winehouse