4 ting fra Beverly Hills 90210 som er moderne nu!

Jurassic World – flashback til 90’erne

jurassic-world-icon

Mandag aften kom vi, Sissel og Signe, endelig i biografen og fik set billet-baskeren Jurassic World. Som vi allerede nævnte tidligt på året, var det en af de film, vi begge glædede os meget til at se her i 2015. Dels fordi den oprindelige Jurassic Park var en af de første film, vi begge så i biografen – og deraf følger automatisk lidt nostalgi! Aftenen var helt perfekt med slik fra Palmen, lun sommerluft og ikke mindst god underholdning af den totalt uforpligtende slags!

Her er 4 gode grunde til at se Jurassic World (hvis I ikke allerede HAR set den – i så fald vil vi gerne høre jeres mening om den, da vi ved, at filmen deler vandene lidt!)

1)  Nøj, der er visuelt dino-guf for øjnene. Virkelig en flot film, der formår at ramme en fin balance på effektsiden, der ikke kører af sporet som det ellers let kan ske i disse CGI og visual effects tider.

2) Man får flere små nostalgiske påmindelser om den første film undervejs, hvilket glædede vores små filmnørdehjerter.

3) Det er straight up god underholdning fra start til slut. Tilpas meget action, nostalgi og en lille romance (der dog kammer lidt over i filmens sidste scene).

4) Samtidig med at filmen er bundet fint sammen med historien fra den første Jurassic Park-film kan den også sagtens stå alene som fortælling. En kvalitet som ikke alle sequels og prequels kan prale af.

Bevares, skuespillet og dialogen er ikke det bedste, der er set, men det kunne være langt værre – og i vores optik ødelægger det ikke helhedsoplevelsen af Jurassic World.

Signe giver 4 stjerner og Sissel giver 5 stjerner.

Foto credit: gonewiththemovies.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ting fra Beverly Hills 90210 som er moderne nu!