MEDIEVAL LAND FUN-TIME WORLD

Ny biopic om Lance Armstrong

the-program-trailerDet kommer bag på de fleste at jeg elsker Tour de France, for jeg er generelt slet ikke sportsinteresseret. Men lige Tour de France kan et eller andet. Jeg synes, at der er en lidt poetisk stemning over løbet, som foregår i smukke franske omgivelser. Det er en meget elegant sport i min optik. Min interesse skyldes måske også, at jeg som barn ofte var på ferie i Frankrig, og at min familie fulgte løbet intenst. Både i tv men også ude på landevejen, hvor vi heppede på rytterne.

Dog har de senere års intense fokus på doping, ødelagt lidt af min glæde ved at følge med i løbet. Alligevel skal jeg helt sikkert se den nye biopic om Lance Armstrong, som har fået titlen The Program. Den er instrueret af Stephen Frears (High FidelityPhilomena og The Queen), og Chris O’Dowd (Thomas-John i Girls) ses i rollen en irsk sportsjournalist, der er med til at afsløre Lance Armstrongs dopingmisbrug under de rekordmange sejre i Tour de France. Skal I se filmen? Eller siger cykelsport jer ikke noget?

The Program får dans premiere 22. ocktober.

/Stine

2 kommentarer

 • Emma

  Jeg har det på helt samme måde som dig. Jeg er egentlig ikke sportsinteresseret, men jeg elsker cykelsport, måske det også skyldes, at turen går til Frankrig hver eneste sommer :D Jeg kunne helt sikkert godt finde på at se den. Nu vi er i cykelgenren, så føler jeg også, at jeg er nødt til at anbefale dokumentaren ‘Overcoming’. Den er så god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hej Emma. Dejligt med én på mit hold – og sommerferie i Frankrig er jo så dejligt. Jeg er faktisk selv i Paris, når Touren slutter i år. Kan simpelthen ikke huske om jeg har fået set “Overcoming” men kan se, den er tilgængelig på Filmstriben. Måske en god opvarmning til året Tour – tak for anbefalingen. Kh Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEDIEVAL LAND FUN-TIME WORLD