Anmeldelse på 3 x 3 linier: While We're Young

Noget om The Kardashians og Caitlyn med C!

brucejennervanityfair2015-500x701

Jeg har tidligere nævnt, at en af mine store guilty pleasures er reality-serien Keeping up with the Kardashians! Jeg ELSKER det bare. Punktum.

I går gik internettet – og resten af verden – så amok,  da det nye Vanity Fair cover blev afsløret med ingen ringere end Caitlyn “formerly known as Bruce” Jenner, faderen til de yngste Kardashian-piger Kendall og Kylie, på forsiden. Der har i længere tid været stor polemik omkring Bruce’s måske/måske ikke kønsskifte, men siden det blev bekræftet, at Bruce rigtignok ville være kvinde, har verden (well…) gået og ventet på “resultatet”. Og her er hun altså, Caitlyn med C (alle andre kvinder i familien hedder noget med K, FYI).

Jeg synes sgu, det er sejt, og at han er en smukkere kvinde end mand! I hvert fald på hans senere år – dengang han var atletikstjerne gik det sgu meget godt for ham, og han må under alle omstændigheder have gode gener, hvis vi ser på børnene!

Hvad siger I? Er I andre derude, der har et (hemmeligt) Kardashian og Caitlyn crush?

8 kommentarer

 • Totally! Jeg ELSKER dem! :) Og jeg synes Caitlyn er så sej, og det varmer mig indeni, at hun endelig er fri. Halleluja!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Guldberg

  Hvor ser du serien henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Jeg ser den enten på TV3, der viser den en gang imellem eller på E!, der findes i den store tv-pakke hos Viasat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg elsker dem i vildskab!! Bedste realityshow EVER :) !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natasha

  Da jeg så billedet af Caitlyn, må jeg indrømme jeg blev lidt rørstrømsk. Den havde jeg ikke selv set komme, men jeg synes bare det er så fint og smukt at hun står frem som den hun er og at hun har fået så god en opbakning det sidste døgn. Faith in humanity restored! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse på 3 x 3 linier: While We're Young