François Ozons Swimming Pool

Noget om at forlade biografen under en film!

7071140-pix-bio

Heldigvis er det yderst sjældent, jeg for alvor ærgrer mig over at have brugt tid og penge på at gå i biografen. Bevares, en gang imellem bliver jeg slemt skuffet og andre gange har man bare at gøre med middelmådige film – men som regel føler jeg trods alt, jeg er blevet den oplevelse rigere. Og så er der de få gange, hvor man bare har lyst til at forlade biografen. Eller lægge sig til at sove. Det oplevede jeg her den anden dag, hvor jeg havde fået udgangstilladelse fra hjemmet og skulle i biografen med en af mine meget filmkyndige veninder. Hun ser rigtig mange film – som i RIGTIG mange –  så det krævede lige lidt udvælgelse for at finde en, hun ikke havde set. Valget faldt på A most violent year, der har fået ret gode anmeldelser herhjemme – blandt andet 5 stjerner i både EB, Berlingske og Ekko – og derfor virkede det som et safe choice. Enten var der bare os, eller også er der en grund til, vi ikke er blevet fuldblodsanmeldere, for vi syntes, det var en af de mest ligegyldige og kedelige film, vi havde set længe. Faktisk så kedelig, at vi flere gange var ved at falde i søvn og seriøst overvejede, om vi bare skulle smutte ud og drikke en kop kaffe i stedet! Vi blev dog siddende i alle de lange 125 minutter, miseren varede, men der var faktisk hele 3 mennesker, der forlod salen undervejs – så helt alene kan vi ikke være med vores holdning! I det mindste fik jeg bland selv slik…

Er I nogensinde udvandret fra en film i biografen – og i så fald hvilken?

/Signe

6 kommentarer

 • Anja

  Og således blev min formiddag sparet for tvivl! Det bliver til Paris of the North i stedet. Tak :)
  Og ja, jeg kender desværre til biografudvandring. Jeg klarede omkring en time af Harry Potter and the Deathly Hallows pt. I, men bukkede så under for en måske lidt umoden skuffelse og provokation over, hvor meget man kunne skide på en bog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Det var så lidt – tror jeg nok ;-) Og kan sagtens følge dig ift bog vs film-problematikken…en gang imellem bliver det bare virkelig virkelig dårligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Så vil jeg ikke forvente meget af den. Øv! Jeg har forladt biffen til Mamma Mia og Sex and the city 2 – det var to så horrible oplevelser! Jeg kunne simpelthen ikke se dem færdig, selvom mine veninder blev i salen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Som skrevet kan det jo godt være, det bare var mig/os, der syntes, den var røvkedelig! Og mht de to film du nævner, så ER de altså også ganske skabede og over the top – men jeg blev dog siddende til begge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  så vidt jeg husker, har jeg kun forladt biografen en gang. Det var til A Good Year med Russell Crowe. Jeg sad og krummede tæer allerede efter 20 minutter, og valgte så at gå.
  Jeg var også lige ved at gå til den franske film “skjult”, men blev dog siddende, hvilket jeg efterfølgende er glad for.
  Derudover kan jeg ikke sige mig fri for at have forladt nogle filmforevisninger, da jeg læste film- og medievidenskab, men der havde jeg trods alt ikke betalt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Haha, Eva – jeg var sgu også presset et par gange til nogle af filmhistorie-visningerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

François Ozons Swimming Pool