Danse dagen lang, bekymre sig en anden gang...

Jeg glæder mig til: Sommeren ’92

92poster

Det er ikke alle, der ved det, men jeg var engang en ret habil fodboldspiller og ved rimeligt meget om fodbold – sådan relativt set. Det er dog ikke nødvendigvis sådan, at man behøver at interessere sig for hverken fodbold eller sport i det hele taget (ligesom Stine også var inde på her)for at tage i bio om et par måneder, når den danske film Sommeren ’92 har premiere.  For er der noget, de fleste danskere stadig kan huske, så er det den smukke juni-dag, hvor Danmark mod alle odds vandt EM i Sverige over de forsvarende tyske verdensmestre. JEG kan i hvert fald tydeligt huske det og skal definitivt genopleve løjerne, også selvom det bliver med fiktivt fortegn, den 27. august, når Kasper Barfoeds film har premiere. Traileren er netop kommet ud, og det tegner godt, synes jeg.

Hvad siger I, skal I se den?

/Signe

4 kommentarer

 • Er lige flyttet til Amsterdam, så jeg må nok undvære at se den i biffen, men eftersom jeg fik kuldegysninger af traileren, da jeg så den i går, er jeg ret sikker på at den kommer på ønskesedlen til min fødselsdag, så den kan blive en del af min dvd-samling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   God ide, Cæcilie – og held og lykke i Amsterdam!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Ja den skal da ses.
  Det er jo en ren Disney slutning:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danse dagen lang, bekymre sig en anden gang...