Jeg glæder mig til: Sommeren '92

I dit TV i aften: The Descendants

MoviePost7-

En hurtig anbefaling til i aften, hvis du har tænkt dig at bruge den foran fjerneren ligesom mig. Jeg så Alexander Paynes film, The Decendants, første gang i Nitehawk Cinema, som jeg har skrevet lidt om her. Payne er også manden bag Sideways, som jeg er ret vild med og har set adskillige gange.

Filmen handler om Matt King, hvis kone ligger i koma efter en bådulykke. Matt forsøger at holde sammen på familien og hans to døtre alt imens han også skal tage store beslutninger omkring familiens jordbesiddelser. The Descendants har lidt den samme tilgang som Sideways og selvom den også omhandler mere seriøse emner har den et komisk islæt, der i samspil gør det til en fin lille filmperle. Og så er George Clooney jo med. Se med på DRK kl. 20.00.

Foto credit: via

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg glæder mig til: Sommeren '92