Ny biopic om Lance Armstrong

I dit tv i aften: Ed Wood

ew6

Jeg synes, at Tim Burton er virkelig cool og Johnny Depp, ham kan man jo også altid kigge lidt på. De to herre i kombination har givet os film som Edward Saksehånd (1990) og Charlie og chokoladefabrikken (2005) som jeg personligt er ret vilde med.

I aften kommer så en anden af makkerparrets film, Ed Wood, kl. 22.30 i Natbio på DRK. Filmen handler om den amerikanske instruktør Ed Wood og er en lettere fiktiv version af den sande Edward Davis Woods liv. Virkelighedens Ed Wood bliver oftest kaldt en af de dårligste filminstruktører i filmhistorien. Hvis nogen af jer har set hans Plan 9 from Outer Space, så vil I nok også give mig ret i, at ja, den er virkelig, virkelig ringe.

Men hvis jeg ellers kunne holde mig vågne, skulle jeg helt sikkert se med på DRK i aften. Hvad med jer?

/Sissel

2 kommentarer

 • Pernille S

  Det er sådan en hyggelig, skæv film :) Har tidligere slugt Tim Burtons film råt adskillige gange, og har altid ELSKET (og gør stadig) Charlie & The Chocolate Factory, ikke mindst pga. Johnny som Willy Wonka.. dog må jeg indrømme jeg faldt lidt af på den efter at have set Sweeney Todd, og mit forhold til Burton blev desværre aldrig det samme.. :( Men Ed Wood kan man altid klare :) Mener også den er på Netflix, just fyi :) vh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Fedt hvis den også ligger på Netflix :) Jeg var for træt i går til at sidde oppe. Vh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny biopic om Lance Armstrong