I dit TV i aften: The Descendants

Girl Crush: Arya Stark (Maisie Williams)

ayra

Mon ikke alle, der har set Game of Thrones er faldet for modige Arya Stark spillet af (nu) 18-årge Maisie Williams? Det er jeg i hvert fald. Jeg er sikker på, at karismatiske Williams har en stor karriere foran sig, og jeg gad virkelig godt se den britiske kostskolefilm The Falling, som hun spiller en stor rolle i. Nogle af jer der har set den?

/Stine

3 kommentarer

 • Pernille S

  Må jeg foreslog en til et kommende girl crush? Ruby Rose fra OITNB.. Jesus kristus! Man bliver jo næsten lesbisk bare af at kigge på hende! haha.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Uh er ikke kommet så langt i den nye sæson endnu, men hende skal jeg da helt sikkert holde øje med :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Du har helt ret ;) jeg har dog ikke set hende i andet en OITNB, men mon ikke man kommer til det. Mvh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften: The Descendants