Girl Crush: Arya Stark (Maisie Williams)

Er Orange is the new black stadig det nye sort?

Orange-is-the-New-Black

Jeg havde ventet i spænding på den nye sæson af Orange is the New Black. Denne gang besluttede jeg mig for ikke at bingewatche hele sæsonen, men delte afsnittene lidt op, så jeg kunne nyde dem i doser. Det var et dejligt gensyn med alle damerne og Litchfield, men jeg kunne godt mærke, at jeg ikke var helt ligeså utålmodig efter at få set det næste afsnit med det samme, når jeg havde afsluttet det forrige.

Måske er det bare mig, men det er ligesom om, at der ikke sker det helt store og alt er lidt happy-go-lucky. Så meget det nu kan være når man er indespærret i et fængsel. Der mangler lidt et plot. Hvor vil de hen? Tilbageblikkene der fungerede så godt i 2. sæson, har heller ikke lige så meget pondus i denne sæson. Måske fordi man kender karaktererne bedre nu. Er det bare mig, der ikke er helt oppe og ringe over den nye sæson?

/ Sissel

6 kommentarer

 • Charlotte

  Jeg er på en måde enig. Den var mere hyggelig end spændende i denne omgang og er helt enig mht. tilbageblikkene. De fungerede ikke særlig godt i forhold til tidligere. Jeg var dog ret vild med slutningen. Uden at røbe noget her, tog jeg mig selv i at sidde og smile stort plus der er efterladt lidt spænding og uafklaret til næste sæson. Jeg er stadig helt klart på igen til næste sæson, men ja, der var ikke så meget kød på i sæson 3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Nu er det heller ikke fordi jeg synes sæsonen er decideret dårlig, men jeg synes bare den mangler noget pondus og et stærkere plot ift. de sidste sæsoner. Uh, jeg har ikke set sidste afsnit endnu, så ingen spoilers ;) men nu er jeg da helt spændt på at få det set. mvh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Personligt var jeg ret vild med sæson 3 (blev færdig i forgårs og ved nu ikke helt hvad jeg skal gøre med mit liv ind til sæson 4 haha.. :))
  Jeg vil give dig ret i, at der ikke har været den store udvikling og de helt vilde plots i 3’eren, men jeg synes stadig serien fungerer inden for sine rammer, og er god og bestemt seværdig. Det, som hele vejen bærer serien, er de gode karakterer, som jeg stadig synes er interessante. Særligt Pennsatuckys udvikling i sæson 3 – ikke mindst forholdet til Boo – kunne jeg rigtigt godt lide.

  Jeg er (som jeg skrev igår..) ret vild med Ruby Roses karakter i serien, Stella, selvom hun ikke ender så godt ud.. Så er der hele historien om Nicky, som bare er forfærdelig. Og så prøver de jo at redde fængslet fra de onde kapitalister! Så der sker lidt af hvert, men du har ret i, at ifht. sæson 1 og særligt 2’eren med alle de gode tilbageblik, så når 3’eren ikke heelt op på siden.. Men jeg synes nu stadig at Orange bestemt er det nye Sort! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Haha, ja sådan er det altid når man afslutter en sæson. Du har ret i, at Pennsatuckys karakter har taget en interessant drejning og jeg synes også det er fedt, at man i det hele taget i denne (og sidste) sæson ikke hovedsageligt centrerer sig om Piper, men også de øvrige indsatte. Når det så er sagt, så synes jeg sæson 3 halter noget efter de to forrige og jeg synes ligesom ikke den rigtig er kommet i gang og jeg savner et stærkere og mere interessant plot. Men det kommer selvfølgelig ikke til at afholde mig fra at se med i næste sæson. Mvh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg er helt enig – de er faldet lidt af på den. Sæsonen har ikke helt fanget mig endnu, men ser stadig med, for hvis nu? Mangler Bennett og Pornstache…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Jeg så lige det sidste afsnit i går, no spoilers, men ja, sæsonen kom aldrig rigtig på niveau med de to øvrige.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girl Crush: Arya Stark (Maisie Williams)