Ny film i biffen: Testament of Youth

Danse dagen lang, bekymre sig en anden gang…

Fraggles-fraggle-rock-3199909-1024-795

Nu går der rent nostalgitrip i den, men da vi fik mail om, at Fragglerne snart lander på Netflix, så blev jeg lige slået tilbage til 1980’erne på DR. Jeg kan huske, at jeg som barn altid blev lidt bange i starten af introen, hvor kameraet kører forbi den store hund og når en af fragglerne bliver fanget af de farlige gorger i haven. Havde I det også sådan?

Hvis sommeren viser sig fra sin knap så gode side, tror jeg, at jeg vil gense sæson 1 af Fragglerne, der bliver tilgængelig på Netflix fra d. 1. juli.

/ Sissel

4 kommentarer

 • Camilla

  Jeg har aldrig set det selv, men min kæreste har det på præcis samme måde :-D Da han så ville vise mig det for nogle år siden, efter at have fortalt, hvor uhyggeligt det var, faldt det lidt til jorden. Det er åbenbart ikke så uhyggeligt længere når man er sidst i 20’erne. Haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg ELSKEDE det! Var herre bange for Madame Skrald, og så var vi fire veninder, der “legede” det (?!), da vi var børn. Det var noget med, at den som var gorge-mor, sad oppe i køjesenge og råbte efter fraglerne. Top mærkeligt, men ikke når man er 4 år, tænker jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Haha, hvor sødt! :) jeg var også selv rædselsslagen for Madam Skrald. mvh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny film i biffen: Testament of Youth