Hvis Wes Anderson havde instrueret The Shining

Anbefaling af webserien Bette og Tallulah

BetteTallulah_1-1080x540

Da jeg boede i New York i efteråret, mødte jeg en rigtig sej dansk pige, som hedder Rikke Lylloff. Hun er skuespillerinde og har netop lanceret en webserie sammen med en anden skuespillerinde, Biljana Stojkoska. Den hedder Bette og Tallulah, og den kan ses ganske gratis. Dejligt, hva?

Serien består af korte afsnit på 3-5 min udformet som Skype-samtaler mellem de to kvinder Tallulah og Bette. Tallulah bor i New York og har netop mødt en skøn dansk fyr, da hun kommer i kontakt med Bette via en fælles veninde. Bette vil gerne flytte til New York, da hun netop har slået op med en kæreste, der opfører sig creepy. Og så sker der ting og sager…

Tallulah_bad-1080x540

Serien er filmet i henholdsvis Købehavn og New York. Se første sæson af Bette og Tallulah her – de første fire afsnit tilgængelige nu. Fra i morgen kan du se afsnit 5-6, og på søndag kan du se det syvende og sidste afsnit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis Wes Anderson havde instrueret The Shining