I dit tv i aften: Rosemary's Baby

Legends of the Fall

11169369_ori

Forleden mødtes Signe, Stine og jeg for lige at vende verdenssituationen. Både på privatfronten, men også i blogregi. Snakken faldt på et tidspunkt på Legends of the Fall og både Stine og Signe var ved at falde ned af stolen, da jeg sagde, at den havde jeg aldrig set. Det er åbenbart en klassiker (på tøsemåden), der er gået forbi min næse.

Så i aften vil jeg give mig i kast med den. Den ligger belejligt nok på Netflix. Er jeg virkelig ene om ikke at have set Edward Zwicks drama fra 1994? Nu jeg tænker over det, forstår jeg da heller ikke rigtig, at jeg ikke har fået den set. Både Brad Pitt og Anthony Hopkins er jo med.

8 kommentarer

 • Helene

  Ret imponerende at du ikke har set den endnu! Synes de har vist den relativt ofte på enten DR eller TV2. Jeg synes også det er lidt af en moderne klassisker efterhånden, men en ret overset én. Jeg elsker også Aidan Quinn i den. Bliver lidt små-forelsket i ham hver gang jeg ser den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Ja, det har jo bare været en prioritering ift. at få set andre film, men er glad for at jeg har fået set den nu :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inu

  Filmen er rigtig god! Det var den første film, som jeg græd til, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Ja, jeg kneb da også en del tårer til filmen, må jeg indrømme :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Jeg har overraskende nok (taget i betragtning af, at Brad-fyren er med) bare scrollet over den på Netflix.. Jeg burde genoverveje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Ja, gør det da :) Jeg er i hvert fald glad for at jeg endelig fik den set.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har så afgjort set den, i biografen und alles – og skrev da også lige terminsprøve i dansk om filmen. Dén – altså stilen – håber jeg til gengæld aldrig på at se igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Haha, nej sådan er det tit med de der gamle opgaver ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit tv i aften: Rosemary's Baby