It's me Hilary - dokumentar på HBO

Når en film, man synes er halv-ny, er så gammel, at den nu bliver til en tv-serie!

MV5BMjI4MDIxNjk2Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMTA3Njk3OA@@._V1__SX1303_SY579_MV5BNzMyNjk5MzgxOF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjI3ODQyNDE@._V1__SX1303_SY579_

Det må vist være den længste overskrift på et indlæg, jeg nogensinde har lavet (om end jeg ikke slår Stine, haha!) Pointen er jeg dog ikke kommet til endnu, men den kommer her: Hvordan kan en film, man synes, er relativt “ny”, åbenbart være så gammel, at den er moden nok til at blive lavet til en tv-serie? Og værre endnu: Hvordan kan JEG være så gammel, at det kan lade sig gøre?

Jeg taler om Terry Gilliams fantastiske film 12 Monkeys med Bruce Willis, Madeleine Stowe og crazy eyes udgaven af Brad Pitt, som HBO lige om lidt har premiere på som serie. Castet og folkene bag er nye, men plottet er det samme som i filmen: Cole, en mand fra en post-apokalyptisk fremtid, bruger en farlig, uprøvet metode til at rejse i tiden mellem år 2043 og i dag. Hans mission går ud på at finde og afskaffe den plage, som med tiden vil udslette menneskeheden.

Og bare lige for at svare på mit spørgsmål, så er grunden nok, at 12 Monkeys er fra 1995, så den HAR rent faktisk 20 år på bagen. Hvad det så gør mig til rent aldersmæssigt, behøver vi ikke komme nærmere ind på. Jeg konstaterer blot, at I kan se 12 Monkeys på HBO fra 1. maj her!

Dette indlæg indeholder affiliate links.

1 kommentar

  • Haha, know the feeling! Men den ser nu ret god ud, synes jeg…:)

    tvsanne.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's me Hilary - dokumentar på HBO