I dit TV i aften: Den kroniske uskyld

Mode X Film

16238

Vi kan bedst lide film, men vi går trods alt heller ikke af vejen for lidt mode i ny og næ. Selvom CPH PIX ikke vrimler med modefilm, så gemmer der sig en enkelt af slagsen i programmet.

Siden Yves Saint Laurents død i 2008 er der kommet flere film, der giver et indblik i den store modeskabers liv. Først var det Jalil Lesperts Yves Saint Laurent, men nu har I mulighed for også at se Bertrand Bonellos bud på en film om designerens liv og karriere, Saint Laurent. Gaspard Ulliel spiller hovedrollen som Yves flankeret af Léa Seydoux (Adèles Liv og The Grand Budapest Hotel) og Louis Garrel (The Dreamers). Filmen skulle efter sigende være lidt af et æstetisk udstyrstykke, så vi skal I hvert fald et smut ind i biografmørket og komme lidt tættere på sandheden om manden bag myten.

Saint Laurent kan ses i Grand d. 12. april kl. 11.00 og d. 13. april kl. 18.30 samt i Cinemateket d. 25. april kl. 21. 30. Læs mere om filmen og bestil billetter her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften: Den kroniske uskyld