I dag i dit TV

Kære Dagbog

11275720103h

Jeg ved ikke med jer, men jeg har skrevet min del dagbøger gennem tiden. Særligt i folkeskolen og når jeg var ude på længere rejser. Tanken om at skulle genlæse dem, eller endnu værre, læse dem højt for andre, får mig til at krybe tæer. I DR3s nye program Kære Dagbog er det præcis dét der kommer til at ske, for i programmet stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste tanker fra teenagetiden, som de har nedfældet i deres dagbøger fra den gang.

Jeg forestiller mig, at det bliver lige dele akavet og underholdende og jeg skal i hvert fald se med i aften når Kære Dagbog har premiere på DR3 kl. 21.30. Hvad med jer?

10684673940h

Foto credit: Bjarne Bergius Hermansen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag i dit TV