3 anbefalinger til SPOT Film i Øst for Paradis på søndag

It’s me Hilary – dokumentar på HBO

Skærmbillede 2015-04-25 kl. 19.53.32

Sidste lørdag blev for mit vedkommende hovedsageligt brugt på DR3, men efter at jeg havde set 2 afsnit af Ice Road Truckers, en dokumentar om fundet af en 40.000 år gammel mammut og det seneste afsnit af Date mig på DR3 hoppede jeg over på HBO nordic og så en ny dokumentar med titlen It’s me Hilary: The Man who drew Eloise.

Skærmbillede 2015-04-25 kl. 20.20.52

Dokumentaren er produceret af en af vores favoritter, Lena Dunham, og handler om Hilary Knight, der er kunstneren bag de ikoniske og elskede bøger om den lille, kække pige, Eloise, der boede på øverste etage på Plaza Hotel i New York. Den fiktive pige og hendes opvækst har haft stor betydning for Lena Dunham og er nu endt ud i et fint, lille portræt af Knight og den betydning Eloise har haft for ham selv, men også for bøgernes læsere.

Har I en halv times tid, vil jeg på det varmeste anbefale jer at se It’s me Hilary: The Man who drew Eloise. Smut ind på HBO Nordic og se filmen lige her.

Dette indlæg indeholder affilliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 anbefalinger til SPOT Film i Øst for Paradis på søndag