Konkurrence: Vind "The Beatles: A Hard Day's Night" på DVD

I dag i dit TV

x950

Vejret viser sig fra sin knap så forårsagtige side og hvis man, ligesom jeg, har haft en presset arbejdsuge (efterfulgt af en fremragende 30-års fødselsdagsfest i går), så kan dagen godt bruges foran TV’et. For mig personligt bliver det noget med at drikke te nyligt hjembragt fra Sri Lanka og sortere ting til loppemarked næste weekend med fjernsynet kørende i baggrunden. Lige nu kører Ice Road Truckers over skærmen på DR3, et program jeg har et underligt afhængighedsforhold til (det kan I læse om her).

hyfbLWyudTxml4iyiaJpNmvj3AC

Det program er jeg givet vis ene om at se, men senere på dagen er der gode filmklassikere på programmet. Først Strictly Ballroom kl. 15.55 på DR1 og i aften kommer en af mine all time favoritter Lost in Translation med yndlings Bill Murray kl. 20.50 på DR2. Skal I se med?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind "The Beatles: A Hard Day's Night" på DVD