I dit tv i aften: Jeg er L.O.C

Ugens Girl Crush: Emily Blunt

emily-the-devil-wears-prada-204973_1400_929

Indrømmelse! The Devil Wears Prada er en af de film jeg har set allerflest gange i mit liv. Ja, altså dén, Amélie og Fried Green Tomatoes. Jeg har tidligere skrevet om The Devil Wears Prada her, hvor det drejede sig om et langvarigt girl crush på Meryl Streep. Hun gør det eminent i filmen, men det ville bestemt ikke være det samme uden Emily Blunt som den rapkæftede, lettere snobbede fashionista som Miranda Priestlys assistent. Hvad er det med den der britiske accent hun render rundt med? Jeg er vild med det!

your-sister-s-sister06

Forleden så jeg hende i Your Sister’s Sister (se den på Netflix her). En fin lille film om Iris (Emily Blunt), hvis bedste ven Jack (Mark Duplass) trænger til en pause fra omverdenen og derfor tager op i Iris’ families sommerhus. Her viser det sig dog at Iris’ søster Hannah (Rosemarie DeWitt) også har installeret sig efter et brud med sin kæreste. Det fører uundgåeligt til lidt forviklinger og pludselig dukker Iris selv også op i sommerhuset. En charmerende og underholdende film om livets udfordringer med gedigne præstationer fra både Blunt, Duplass og DeWitt.

Har I også et lille crush på Emily Blunt og hvilke af hendes film er jeres yndlings?

Foto credit: fanpop.com + trespassmag.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit tv i aften: Jeg er L.O.C