CPH PIX konkurrence

Tip til dig der skal til New York: Mad Men udstilling

mad men

I Queens i New York ligger der et ret sejt museum, som hedder Museum of the Moving Image. I hvert fald hvis du er film og tv-interesseret. Det var i øvrigt også her, at jeg overværede et interview med Patti Smith og Darren Aronofsky om deres samarbejde på filmen Noah.

I anledning af at sidste sæson af Mad Men snart ruller over skærmen (snøft snøft), laver Museum of the Moving Image en særudstilling om serien. Udstillingen åbner i dag, og jeg ærger mig lige nu gul og grøn over, at jeg ikke ejer en flybillet til New York her i foråret. Læs mere om udstillingen her.

3MM 15MM MM

Photo credit: Museum of the Moving Image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH PIX konkurrence