CPH PIX er på trapperne

Throwback Thursday: Eleva2ren

csm_Eleva2ren-Ole-Suz-til-art_0c802d9260

En af mine venner sendte mig for nyligt et billede på Facebook af sådan en gammel veninde-bog fra 80-90’erne, hvor jeg havde ytret mine uskyldige ungpige-holdninger til alt fra yndlingsfag (matematik – what, jeg er så meget sproglig, som man kan være) til favoritplade (Ronja Røverdatter – jeg er stadig en sucker for musikken og ikke mindst fortællingen om seje Ronja). Og i kategorien bedste tv-program havde jeg simpelthen skrevet Eleva2ren. Hahaha, DET er altså sjovt. Jeg tænker, det må bunde i 1) Oswald og senere Hugo spillet 2) Ole Stephensen 3) Introen! Simpelthen episk.

Så I også det faste fredagsprogram (sammen med jeres forældre) back in the days?

(Min yndlingsfilm var i øvrigt Krummerne – men det VAR altså også svært at være 11 år!)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH PIX er på trapperne