Så er vinderne fundet!

Throwback Thursday: Dinosaurs

50-Shows-From-The-90s-That-We-Wish-Would-Come-Back-50

Forleden blev jeg i den grad sat adskillige år tilbage i tiden, da jeg på Facebook faldt over videoen herunder. Jeg havde fuldstændig glemt serien Dinosaurs, som jeg har brugt adskillige timer foran fjerneren på at se som barn. Elskede den serie. Den må have kørt engang i starten af 1990’erne. Kan I huske den? Hvis ikke kan det være at denne intro fra serien, kan få jeres hukommelse på gled. Hvis der er nogen der ved, hvor man kan se Dinosaurs, må man meget gerne melde ind i kommentarfeltet. Jeg fik helt lyst til et gensyn.

Foto credit: mgarcade.com

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vinderne fundet!