Throwback Thursday: Dinosaurs

Mads Mikkelsen og Dejan Čukić medvirker i ny reklame for BoConcept

mads

George Clooney gør det. Matthew McConaughey gør det. Og nu gør Mads Mikkelsen og Dejan Čukić det også. Laver lækre reklamer for store brands. Det danske designfirma BoConcept har nemlig hyret de to danske skuespillere til at spille med i deres reklamefilm, som hedder The Guest og varer fem minutters tid.

The Guest er en lækker produceret reklamefilm, som apropos George Clooney giver mig associationer til Nespresso-universet.  Scenen er sat i Sydfrankrig hvor en dejlig solbrun Mads Mikkelsen henter sin ven Dejan i lufthavnen. De kører sammen hjem til Mads’ luksuriøse villa, men så begynder tingene ellers at blive en smule underlige. Se hvordan historien udvikler sig her:

Mads Mikkelsen er i øjeblikket aktuel i de danske biografer i Anders Thomas Jensens Mænd & høns. Samtidig har han gang i en ganske glimrende international karriere blandt andet med den amerikanske dramaserie Hannibal, som snart vender tilbage i sin tredje sæson.

Dette indlæg er sponsoreret af BoConcept.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback Thursday: Dinosaurs