VICE på DR3

Jeg glæder mig til: Idealisten

Screen Shot 2015-02-26 at 10.46.25

Jeg har ventet længe på denne her film. Eller egentlig ikke så meget filmen i sig selv – mere bare én film fra Christina Rosendahls hånd. For jeg har fulgt hende på sidelinjen længe og synes hun er ret så cool og dygtig. Men da jeg så fik set traileren til hendes kommende film Idealisten, kom jeg til at glæde mig endnu mere.

Screen Shot 2015-02-26 at 10.52.58

Filmen er en thriller, der foregår i 1968 og handler om den kolde krig. Scenen er sat på den amerikanske militærbase i Grønland. Et B-52 bombefly lastet med fire højeksplosive brintbomber styrter ned på isen nær Thule. Både den danske og amerikanske regering meddeler at alt er under kontrol, men 18 år senere kommer den grumme sandhed frem. Normalt er jeg ikke udpræget thrillerfan, men filmen afdækker et interessant kapitel i Danmarkshistorien som jeg ikke ville have noget imod at blive klogere på. Skal I ind og se filmen?

Filmen har premiere d. 9. april 2015.

Foto credit: Christian Geisnæs

 

3 kommentarer

 • Anne Sofie

  Jeg skal ind og se den d. 8 april – nøj jeg glæder mig! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Vi regner med at komme med en anmeldelse af den inden da, Anne Sofie – vi ser den på onsdag. Og GLÆDER os!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

   Ah for fedt! Krydser fingre for en god anmeldelse :D
   Rigtig god fornøjelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VICE på DR3