Bag om Rushmore

Jeg giver op: Glee sæson 6

lea_michele_glee_season_5_promos_3

NB. En sød læser har lige gjort mig opmærksom på at jeg mangler at se sæson 5. Troede det var den de var i gang med på DR3 nu. Jeg vil dog alligevel mene at den nye sæson ikke holder vand. Men jeg beklager min ringe research. 

For noget tid siden indrømmede Signe, at hun var Glee’oholic. Og det er jeg også. Eller rettere: det var jeg.

For nogle uger siden opdagede jeg til min glæde, at DR3 var begyndt at sende sjette sæson af Glee, og selvom sæson fire ikke ligefrem var den stærkeste, var jeg alligevel (som den Glee’oholic jeg er) klar på at se mere.

Men nu har jeg givet op. Jeg synes, sæson 6 er en meget tynd kop the. (Pas på –  nu kommer der spoileres, hvis du ikke har set med):

4 grunde til jeg har droppet Glee

1) Rachel skal ikke ende tilbage på Mckinley High School som korleder. That’s just wrong! Det var meget federe, da hun var i New York og udlevede sin Barbara Streisand drøm.

2) Næsten hele castet fra sæson 4 forsvandt, og nu er der kun kedelige karakterer tilbage. (Egentlig var sæson 4 castet heller ikke mega stærkt men trods alt bedre end det i femte sæson).

2a07fa

3) Will og Blaine er blevet korledere for henholdsvis Vocal Adrenaline og The Warblers. En lidt for underlig og ikke plausibel udvikling.

4) Finns pludselige exit fra serien! Ja, det var egentlig allerede et problem i sæson 4. Skuespilleren Cory Monteith, som spillede Finn Hudson, døde som bekendt meget pludseligt. Seriens forfattere har tilsyneladende ikke – på nogen god måde i hvert fald- kunnet skrive sig ud af, hvorfor han pludselig var væk.

Hvordan har I det med sæson 6? Ser I stadig med? Eller er jeg for hård ved Glee?

6 kommentarer

 • Nu er det sådan at det er sæson 6, absolut sidste sæson, de er i gang med!

  Og grunden til Rachel har overtaget New Directions er deres nødløsning eftersom det var meningen at Finn skulle have gjort det, men skæbnen ville noget andet.
  Så alt taget i betragtning syntes jeg de gør det meget godt.
  Alt i alt er 6 og sidste sæson meget bedre end 4 og 5 som begge var noget tynde (mest af alt efter Finn forsvandt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Gud ja det er det da også.. jeg retter lige. :)
   Så mangler jeg muligvis at se en sæson! Det forklarer det måske lidt bedre hvorfor jeg synes der er et kæmpe hul i fortællingen :)
   Men alligevel.. sæsonen holder sgu ikke..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Finn dør nu også i serien, så han forsvinder altså ikke bare, og det bruger de flere afsnit på at forklare og bearbejde. Men det er så måske noget af det, du ikke har set, så kan jeg godt forstå du er lidt forvirret ;)
  Er helt enig i, at de seneste sæsoner har været tynde (siden de stoppede på high school), men kan på en måde godt lide denne sidste, fordi det er som om de ikke forsøger at finde på spændende historier, men bare har lavet en ramme, hvor alle kan være med samlet til slut, selvom det er noget urealistisk. Desuden tager de ret meget pis på sig selv her igennem sidste sæson, det er som om de siger, ja vi ved godt, det er åndssvagt, og sådan her ville det aldrig være i virkeligheden, men vi er ligeglade :) det bliver mere og mere over the top, men det skal da også slutte med et brag og ende lykkeligt, ikke ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hej Alexandra. Jeg er lidt flov over at jeg har skældt Glee så meget ud, når jeg nu ikke engang har set 5. sæson :). Men jeg elskede bare de første to sæsoner og synes castet var SÅ perfekt! Måske jeg bliver nødt til at se det med mere selvironiske briller på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Altså nu har jeg set Glee fra starten af og har altid elsket det. Men den eneste grund til jeg bliver ved med at se med nu er egentlig fordi det er den sidste sæson og føler ikke helt jeg kan give op så tæt på målstregen. Jeg synes plottet er så tamt! Alt er blevet så urealistisk, især alt det med Sue!! Synes hellere ikke sangene er så gode mere. Jeg ved godt det har været svært de har jo skulle ændre deres plot fuldstændigt efter Finns død. Men come on det behøver jo ikke blive så mærkeligt og nærmest åndsvagt. Selvfølgelig har det da stadig sine lyspunkter men…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Julie jeg giver dig helt ret!! Synes faktisk også det musikalske niveau er faldet! Øv øv øv!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag om Rushmore