I dit TV i aften: Citizenfour

I dit tv i aften: Jeg er L.O.C

3b5177dd-2eb8-461b-80fb-404ca5c809f7_loc_sakrilegium-presse_credit_territoriumportraet

Efter succesen med portrætserien Jeg er Christopher (som for mig personligt affødte stor sympati for og et lille uskyldigt screencruch på den unge popdreng) har DR3 nu kastet sig over efterfølgeren og næste levende stjernebillede – ingen ringere end L.O.C. Ret vildt, tænker jeg umiddelbart, da L.O.C virker som en meget privat person, der sjældent optræder på røde løbere mm. Men det er i min optik kun en ekstra grund til at følge med! Programmet havde premiere i sidste uge, men hvis I – som jeg – missede det, kan 1. afsnit heldigvis ses online lige her! Næste afsnit kommer i aften kl kl. 21.30 på DR3.

Hvad siger I umiddelbart til denne type programmer?

Image Credit: DR

 

6 kommentarer

 • Elsker det, og som du siger, så har han jo tendens til at virke ret privat – så jeg nyder endelig at se min *host* mand *host* på TV <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Er helt på linje med jer – ELSKER det. Det er sjovt at se dem “bag skærmen”.. Har endnu ikke set LOC programmet, men glæder mig til at kaste mig over de første to afsnit i aften (og selvfølgelig “Gift ved første blik” US Style)
  Og Signe, jeg fik også det vildeste screen crush på Christopher efter den programserie – novra– Haha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ha, godt at høre, at jeg ikke var ene om mit “crush”, Pernille!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lovisen

  Syens det er super gode programmer, og han er altså godt nok bare så pæn… Så man kan endda bare nøjes med at se det, hvis man ikke har lyst til at have lyd på :) Er egentlig slet ikke til hans musik, men kan faktisk rigtig godt lide ham… Også hans udtalelser i går hos Clement om vores ytringsfrihed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften: Citizenfour