5 fremragende "Biopics"

Guilty Pleasure: ANTM

americas-next-top-model

Guilty pleasures – dem har I nok efterhånden erfaret, at vi har en del af her på bloggen. En af mine helt store af slagsen er Americas Next Top Model. Jeg har ikke set samtlige sæsoner, men det er godt nok tæt på. Mine favoritsæsoner inkluderer helt klart ANTM: The British Invasion (sæson 18) og den første sæson af ANTM: Boys VS Girls (sæson 20).

Tyra er helt sin egen og selvom der er tidspunkter, hvor hun kammer lidt over (ahem her for eksempel), så ville showet ikke være det samme uden hende. Hvordan skulle vi ellers have lært om booty tooch og smizing, hvis det ikke var for Tyra? ;) Men nok om Frk Banks. Min favorit er og bliver Miss J – runway coach and diva extraordinaire. Han har været med stort set hele vejen, kortvarigt erstattet af  Vogues André Leon Talley, men Miss J giver altså showet lidt ekstra je ne sais quoi efter min mening. 

Er I også hooked på ANTM eller er jeg alene med dén guilty pleasure?

Foto credit: The CW

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 fremragende "Biopics"