I dit tv i aften: Mød de hjemvendte danske syrienskrigere i VICE på DR3

Er det muligt at have set lidt for meget SATC?

36f89a5b-f94e-4d5e-919b-6b8d4ab6512a

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at vi har en forkærlighed for Sex and the City her på bloggen. Jeg må indrømme, at jeg har gensendt serien skamløst mange gange. Nok kun lige overgået af Beverly Hills 90210. Så da Buzzfeed proklamerede, at de havde lavet “The Hardest Sex and the City Quiz You’ll Ever Take”, måtte jeg selvfølgelig prøve den.

Jeg fik 36 rigtige svar ud af 40 spørgsmål, og jeg kunne – uden pis – godt have fået 38-39 rigtige, hvis det ikke var fordi jeg var røvtræt og ukoncentreret, da jeg tog den. Og så er det jeg tænker: Er det lidt pinligt, at jeg ved, hvad Mirandas gynækolog kaldte hendes æggestokke, når jeg ikke kan redegøre for Israel-Palæstina konflikten? Eller at jeg ved, hvilket sorority Charlotte var en del af, når jeg ikke engang kan placere Costa Rica på et verdenskort? Etc.

Er der andre med en masse ubrugelig serieviden derude? Please sig ja! Og hvor mange rigtige scorede du i testen?

24 kommentarer

 • Sine Bach

  Du er ikke den eneste. Jeg elsker SATC, og min score var 38/40!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Fik også 36. Synes det er vigtig viden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Elsker SATC!! 39/40

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  36/40 – synes ikke de var så svære. Men måske man bare har set serien for mange gange?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  38/40 – absolut ikke en svær quiz overhovedet, men ja måske det siger en del om, hvor mange gange man egentlig har set den serie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julle

  Jeg fik 35/40, liiiiiiiidt skuffet må jeg sige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Så har du en god undskyldning for at se mere SATC, Julle ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  39/40 her! Føler ingen skam.

  Fik den allersidste forkert, bittert ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  jeg fik 39 rigtige :) – så sætter lidt spørgsmålstegn ved titlen på quizzen ;) – tænker at du ikke skal være ked af det: tiden med SATC er bedre givet ud end Israel – Palæstina konflikten alligevel ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   hej Maria. Ja der må da være en der er sværre end denne her :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik 38/40 og hoppede faktisk kun med på SATC for tre år siden pga. et break up, så var lidt imponeret over mig selv – især fordi de fleste faldt mig ret nemt :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   SATC er bedste break up medicin. Har selv benyttet mig af det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  39 rigtige – den sidste kunne jeg sgu ikke… Egentlig lidt skuffet, har set serien igennem mindst 15 gange, haha! Men når det er sagt tror jeg ikke man behøver at have set ret mange afsnit for at kunne gætte sig til de fleste svar :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Godt gået, Nanna :) Nej vi må konstatere at testen er for let – og ikke os der har set for meget SATC ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  JA Stine! Du er bestemt ikke alene:) Jeg fik 37.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg er lige blevet færdig med at se alle sæsoner (for første gang) og fik 36/40. Ligesom dig, kunne jeg snildt have fået 38-39, haha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit tv i aften: Mød de hjemvendte danske syrienskrigere i VICE på DR3