Vigtig info til alle der elsker Gift ved første blik

5(0) reasons not to watch 50 Shades of Grey

fifty-shades-of-grey-poster1

1) Filmen har ingen reel handling. Punktum.

2) Den virker som en parodi på sig selv og er så voldsomt klichefyldt, at selv den tarveligste romantiske komedie blegner til sammenligning.

3) Den er forbløffende usexet for en film med så mange sexscener at være.

4) Dakota Johnsons sukkeri og biden i læben er voldsomt overgjort. Og det er stort set det eneste, hendes rolle skal. Suk (tøhø)

5) Jamie Dornan virker underligt castet til en rolle, der skal være så glatbarberet, når han tydeligvis kun er pæn med skæg! Se selv:

MV5BODI1ODQxNjMxMV5BMl5BanBnXkFtZTgwODU2MjczMjE@._V1__SX1303_SY579_

Christian Grey

…Og vi kunne sagtens komme på 45 andre gode grunde!

Hvad siger I til filmen (såfremt I har set den)?

15 kommentarer

 • Gite

  Som film synes jeg, at den her elt elendig. Jeg tog ind og så den fordi, at jeg har læst bogen, så jeg vidste at handlingen var noget tam. Det var mere pga. oplevelsen/hypen omkring filmen, og den lækre mand. Men jeg kom midt i filmen pludselig i tanke om, at bogen også frastødte mig ret meget i forhold til temaet. Det blev jeg også mindet om i filmen, så det var absolut ikke en film for mig. Men de var sku meget hyggeligt at se på Jamie Dornan, og sidde i en biografsal med så mange kvinder, der var så meget oppe at køre! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Nu så jeg den først her et par uger efter premieren, så tror måske, at de kvinder, jeg så den med, var mere “afdæmpede” i deres reaktion ift dem, der med længsel har ventet på at se den på efter at have læst bogen. Så ikke engang den “hype”, som du taler om, oplevede jeg. Plus jeg altså ikke syntes Dornan var lækker i denne film – normalt er han dog ret pæn!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Enig enig enig. Det er den dårligste film længe( måske nogensinde) set. Første halvdel grinede jeg meget, da det hele var så ufrivilligt komisk og usexet. Sidste halvdel sad jeg og bad til om det ikke snart ville slutte. Det gode ved filmens dårlighed er dog, at man har noget at tale om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Good point, Louise!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er fuldstændig enig med de fem ovenstående punkter! Det er virkelig lang tid jeg har set en SÅ ringe film – og jeg havde virkelig ikke særlig høje forventninger til den. Jeg synes den var tåkrummende og utrolig kedelig. Spild af penge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   I know, Maria – selv med utroligt lave forventninger blev jeg også “skuffet”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt lide soundtracket. Det bedste ved selve filmen var de små portioner sarkasme… og så der, hvor de danser til Sinatra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Åh, jeg syntes selv dansen, du nævner, var overdrevet klicheagtig. Men måske jeg bare har set mig så sur på den film, at jeg ikke kan finde nogen lyspunkter overhovedet, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lovisen

  Synes også den var slem… flere gange en meget tåkrummende oplevelse. Hun er ekstremt irriterende, men det var hun godt nok også i bogen. Han er slet ikke lækker, skægget på billedet her, pynter dog meget på ham. Det giver så absolut ingen mening at den er blevet en succes…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Efter at have læst bøgerne havde jeg ikke de store forventninger til filmen, og de blev da også bekræftet til fulde da jeg så den! Selve historien er virkelig tam, og nogle af replikkerne giver ikke mening på nogen måde, og virker bare malplacerede. Karaktererne er utrolig stereotype og symbolerne i filmen er så tydelige at det til sidst fjerner fokus på den handlingsløse handling! Eneste plus ved filmen var soundtracket og Jamie Dornan (Selvom jeg også vil medgive, at han ser væsentlig bedre ud med skæg ;) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Måske var soundtracket faktisk meget fint, ja! Men også sølle, hvis det er eneste plus, man kan finde…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  6) Den giver et totalt falsk billede af BDSM – det, filmen viser, er abuse, ikke sexlege. Det er så lamt. Han er en stalker og han misbruger hende, der er ikke noget BDSM over det dér.

  Bare for lige at smide en lidt for seriøs grund oven i de filmtekniske og plotrelaterede grunde :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg synes egentlig, filmen var meget som bogen (som jeg hørte på lydbog). Jeg kan huske, at da jeg lyttede til bogen, blev jeg ekstremt irriteret over de mange suk. Men i filmen slap man da for de utallige “my inner goddess… dit og dat.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jg er total uening.. Jeg synes filmen var god og langt bedre end mange af de klassiske hollywood romantiske komedier med ex. Jennifer Aniston i hovedrollen – gaaab! Og så synes jeg anmeldelserne af den, har været enormt snobbet.. Tag den dog for hvad den er! Pludselig skal det være en film, som alle elsker at hade, særligt kvinder iMHO ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Helt fair. Jeg er helt enig i, at anmeldere har tendens til at måle alle film ud fra samme lineal, hvilket kan være enormt trættende. En gang imellem vil man jo faktisk bare gerne underholdes. Og jeg forsøger ikke at hoppe med på en eller anden (pseudo-intellektuel)trend om at hade filmen, fordi det er det “rigtige” at gøre. Jeg synes bare, den var helt utroligt ringe!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vigtig info til alle der elsker Gift ved første blik