Kortfilm, popcorn og Klub Kurtz

Throwback Thursday: Melrose Place

6670c1de39a48d3f1b54d93655c6477a36f47c9187289f576d219942
I dag tager vi turen tilbage til de gode gamle 1990’ere og tv-serien Melrose Place. Så vidt jeg husker, var det TV3, der sendte serien i starten af 90’erne, og i begyndelsen virkede det lidt som om, det vil blive den ”voksne” pendant til Beverly Hills 90210. I serien fulgte man blandt andet Michael, Billy, Jane og ikke minst lækre Jake (som også lige kort stoppede forbi Beverly for at have en flirt med Kelly), der alle boede i det samme lejlighedskompleks og delte den lækre pool i midten af gården.

Der gik dog ikke længe før beboerne i Melrose Place viste sig at være noget mere crazy end de moraliserende unge i 90210. Altså hvis man synes Kelly havde det hårdt, så var det intet mod det drama, der skete på Melrose Place: Vold, utroskab, mord og løgn stod på dagsordenen i næsten alle afsnit. Det hele blev toppet af den psykotiske læge Kimberly (spillet af Marcia Cross), som blandt andet chokerede seerne med denne scene:

Jeg har set rigtig mange afsnit af Melrose Place, men det blev aldrig rigtig min yndlingsserie. Personerne blev efterhånden så lidt likeable og troværdige, at det ikke helt spillede. Serien genopstod i øvrigt for en kort bemærkning i en enkelt sæson i 2009, men det var mildest talt et flop. Jeg kunne dog godt finde på at gense 1. sæson igen – om ikke andet for nostalgien. Hvad synes du om serien?

MP-00018048
Photo credit: thereelist.com

1 kommentar

  • Natassia

    Jeg voksede op med den serie, min mor var trofast fan der fulgte med hver uge (og selvfølgelig også Beverly). Jeg var kun 5 da den begyndte, men har sidenhen set alle afsnittene et par gange :D Jeg er vild med at det crazy! Kimberly var for vild!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kortfilm, popcorn og Klub Kurtz