WES <3

Jeg er stadig på team Jennifer!

PITT AND ANISTON GETTING MARRIED

Selvom vi ikke er et gossip-site, skal det ikke være nogen hemmelighed, at vi alligevel følger ret meget med i celebrity-sladderen fra ind og udland. Og noget, som jo altid er sjovt at snage i, er, hvem der dater hvem – ikke mindst når de ikke dater hinanden længere. F.eks. indrømmer jeg blankt, at jeg var en af dem, der syntes, at Brad Pitt var en spade, da han lod sig skille fra Aniston for at kaste sig i armene på Jolie i stedet – what was that? Fair nok, de har siden fået 117 børn sammen, så måske det var det rigtige valg, men stadig…

Udover Brad og Jen burde disse 3 par også været blevet sammen – hvis det stod til mig!

Ryan Phillippe og Reese Witherspoon

Wedding+Engagement+Rings+f1nH2Un271_l

Leonardo DiCaprio og Gisele Bundchen

Gisele_1

Gwyneth Paltrow og Chris Martin

chris-martin

Tilføj gerne flere til listen!

17 kommentarer

 • Emma

  Jeg er også så meget på Jennifers side! Hvordan kan man da vælge Jolie over Jennifer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Tilslutter mig ligeledes Team Jennifer! De er jo sådan et smukt par! Ærkeamerikansk und alles.. Jolie minder mig – i denne sammenhæng – mere om en ond heks, som STJAL Brad fra Jennifer! Det er jo en ond ond ond historie!

  Jeg synes også at Johnny Depp og Vanessa Paradis skulle være blevet sammen.. Min kærlighed til hr. Depp faldt altså noget gevaldigt med hvad jeg formoder er en form for “mid life crisis” og dertilhørende yngre model, ahem.. Muligt Amber Heard er en flot pige, men Vanessa Paradis passer altså meget bedre med Depp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Var faktisk tæt på at tilføje Depp og Paradis – så endnu engang er vi enige, Penille! Og ja, onde onde Jolie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Åh, jeg er også så meget på Team Jennifer! Har lige set Venner-afsnittet, hvor Brad er til Thanksgiving som den meget vrede gut fra deres high school :P Dengang var de vist stadig sammen, så tænker altid over, at det jo var sjovt, fordi de hader hinanden i afsnittet, men var gift i virkeligheden, men nu er det bare lidt sad…

  Og så vil jeg gerne tilføje Tim Burton og Helena Bonham Carter! Det gør nærmest stadig ondt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ha, ja – det afsnit er fantastisk! Og du har helt ret med Burton og Bonham Carter – man tænker, at de da umuligt kan finde nogen, der er mere spot on!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Åh ja klart team jennifer :- D
  Og nu er jeg rimelig stor fan af one tree Hill så vil sige at chad Michael Murray og sophia Bush var et mega flot par. P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Åh og vanessa hudgens og zac efron og Kristen Stewart og Robert pattinson :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Haha – ingen af de to par har jeg noget forhold til (hej hej, jeg er gammel), men vi tager dem selvfølgelig med på listen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, hvem fanden går lige fra Jennifer freakin’ Aniston?! :o

  – Et nyligt skilt par, der skulle være blevet sammen er helt klart Tim Burton og Helena Bonham-Carter! åh <3

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Åh ja, det er fandeme helt mærkeligt, at de er gået fra hinanden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Jeg er helt og særdeles uenig i Aniston og Pitt. Syntes på ingen måde de passede godt sammen, og Brad Pitt virker nu med Angelina meget mere sig selv.

  Desuden vil jeg tilføje et par som skulle være blevet sammen. På fjernsyn vel at mærke. Barney og Robin i How I Met Your Mother.
  Det er meget ærgerligt at producerne fastholdte deres beslutning om at Ted og Robin skulle ende op sammen. For serien har udviklet sig på en helt anden måde, end at de to passer sammen mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Haha, det er fair – lets agree to disagree! Mht HIMYM kan jeg ikke rigtigt tale med, da jeg ikke har set serien til fulde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Theresa

   Åh så er jeg ked af at have afsløret for meget! Det er nu stadig en god serie :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hope

   Jeg er helt enig Barney og Robin holdt Max:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Altså jeg nægter stadig den dag i dag at se film med Angelina Jolie i respekt Jennifer Aniston.

  Jeg lærer aldrig at forstå det. Jennifer og Brad var jo som skabt for hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WES <3