Vi har da skrevet ALT for lidt om Jake Gyllenhaal...

Guilty pleasure: Mikkel Beha + familie i “Kurs mod fjerne kyster”

7726679-Kurs mod fjerne kyster 2Jeg er sådan én, der bliver søsyg, bare jeg ser en båd. I forstår ikke hvor mange frygtelige overfarter jeg havde på Oslobåden, når jeg skulle på skiferie i Norge som barn. Alligevel er jeg dybt fascineret af TV 2-programmet Kurs mod fjerne kyster, hvor man følger Mikkel Beha og hans familie på verdensomsejling på skibet Havana. Mikkel Beha har i øvrigt ikke sit sømandsgen fra fremmede, da han er søn af Troels Kløvedal, som har lavet flere tv-programmer om sit liv på Nordkaperen.

41006954-258f10cf23fbd4b466f8b8e36c6b4938

Jeg tror, at grunden til at jeg er vild med Kurs mod fjerne kyster skyldes, at jeg er lidt fascineret af Mikkel Behas familie. Hans tre drenge er virkelig nogle seje eventyrlystne gutter med kruset hår og sømandsørering (og de to ældste er da heller ikke grimme at se på, ha ha ;)), og Mikkel Beha selv og hans kone virker meget harmoniske og “free-spririted”. Og så rejser de fedeste steder hen, hvor de boltrer sig i  det vilde naturliv eksempelvis på Costa Rica og Galapagos Øerne. Jeg er hooked! Please sig at jeg ikke er den eneste?

Kurs mod fjerne kyster bliver sendt hver tirsdag kl. 20.00.

Photo credit: TV 2

8 kommentarer

 • Katrine

  Jeg ser det også og elsker det, selvom jeg faktisk kun har set første afsnit af første sæson og så afsnittet i tirsdags. Men jeg skal helt sikkert se resten af denne sæson og så må jeg catche op med første sæson på et tidspunkt.
  Forstår i øvrigt ikke, hvorfor det her indlæg skal stemples som guilty pleasure?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Du må se første sæson :). Tror den kan ses på TV 2 Play. Som jeg skrev til Vicki er det en gulity pleasure for mig personligt. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Jeg ser det også. Jeg får bare vildt meget lyst til tage ud at sejle. Men det er da ikke guilty pleasure. Det er jo ikke fordummende tv, som jeg ellers ville tro, var det folk stemplede som guilty pleasure :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Det er en guilty pelasure for mig fordi jeg normalt hader sådanne typer “oplevelsesprogrammer” – så tror det er en subjektivting. Jeg står gerne ved at jeg elsker (eller i hvert fald har gjort) Paradise Hotel. Det er slet ikke en guilty pleasure :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen, så giver det mening. Jeg har også altid styret uden om Troels Kløvedals programmer af samme årsag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Ikke en fan af programmet, Vicki? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fanny

  Jeg er så kæmpe fan af serien, at man skulle tro, det var løgn. Det var faktisk lidt af et tilfælde, jeg begyndte at se det. Der var ikke så meget andet i TV, det var en lidt stille aften og havde lige hørt nogle reklamer i baggrunden. Tænkte at jeg ligeså godt bare kunne stene foran Tv’et.
  Jeg elsker – udover rejseriet – den måde, Mikkel er overfor sine sønner på. De er så harmoniske og glade, og jeg elsker især måden, han altid kysser og krammer dem på og kalder dem “min skat”. Det bliver man aldrig for gammel til ;)
  Jeg skal helt sikkert følge med i sæson 2 også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Lyder som vi har samme oplevelse af serien, Fanny. Jeg er også meget fascineret af deres familiære bånd :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vi har da skrevet ALT for lidt om Jake Gyllenhaal...