Throwback Thursday: Melrose Place

Den bedste Oscarvært?

140302-ellen-selfie_df30515d8c22eca3f956fb3c022c059e

Der har i tidens løb været mange Oscar-værter. Som i RIGTIG mange! I de sidste 15 år alene har hele 10 forskellige prøvet kræfter med det ærefulde hverv – 11 hvis man tæller årets vært, Neil Patrick Harris, med!

Det er jo nok en smags sag, hvem der har været bedst. Jeg gætter på, rigtig mange vil sige Billy Crystal, der har haft værtsrollen næst flest gange (9 er det blevet til i alt, og han er kun overgået af Bob Hope) Selv har jeg også altid været ret begejstret for Crystal, men jeg må indrømme, at jeg næsten var ligeså vild med Ellen DeGeneres sidste år – det gjorde hun altså fantastisk godt!

Crystal-was-fine-but-didnt-sparkle-PL128ALM-x-large

Værst (af dem jeg har set!) har klart været James Franco, der havde værtshatten på i 2011 sammen med Anne Hathaway. Franco virkede decideret stoned gennem hele uddelingen, og stakkels Anne Hathaway kunne hverken gøre fra eller til for at redde miseren nogenlunde hæderligt hjem. Det var decideret pinligt! Året inden gjorde Hugh Jackman det overraskende godt som syngende vært, og personligt grinede jeg også ret meget af Seth McFarlane, der havde påtaget sig opgaven i 2013.

la-et-mn-neil-patrick-harris-oscars-host-2015-20141016

I overmorgen er det så Neil Patrick Harris’ tur. Jeg er ret spændt på, hvordan det kommer til at gå – er ikke udpræget fan af ham fra How I Met Your Mother, men det var forfriskende at se ham i Gone Girl, så det kan gå begge veje for mig. Desuden har han fået ekstremt meget ros for hans værtsskab ved sidste års Tony-uddeling, so lets see!

Hvad tænker I om Oscar-værterne gennem tiden? Har I en favorit?

4 kommentarer

 • Sandra

  Jeg glæder mig helt vildt til, at se ham som oscarvært. Synes han er absolut fantastisk, og i de awardsshows, hvor jeg har set ham som vært, har han været helt genial. Så jeg er sikker på, at det bliver et hit med ham som vært :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ellen for President!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt! Jeg synes Neil er stjernen i HIMYM. Generelt synes jeg virkelig også godt om ham (og ærgrer mig lidt over at han er til mænd), så jeg tror han kommer til at gøre det godt. Han har netop personligheden til den tjans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hver sin smag;-) Men ja, jeg hælder også til at tro, at han kommer til at gøre det godt. I øvrigt er Marshall min favorit i HIMYM!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback Thursday: Melrose Place