Nymphomaniac Directors Cut

Chick flicks på Netflix

Brightonchickflicks-978x360

Selvom man, som jeg, er lidt af en nørd, og godt kan finde på at se D. W. Griffiths 165 minutter lange stumfilm The Birth of a Nation fra 1915 og elsker franske nybølgefilm, så har man nogen gange behov for at se en helt klassisk tøsefilm. Når behovet opstår er det ofte The Devil Wears Prada (jeg ELSKER Meryl Streep) eller Sex and the City (1’eren selvfølgelig) der ryger på skærmen for mit vedkommende. Efterhånden kan jeg nok ikke tærske mere langhalm på de to film, så jeg hoppede ind på Netflix, for at se hvad de kunne byde på.

TAKE THIS WALTZ

take-this-waltz-wallpaper-02

Take This Waltz er Sarah Polleys komediedrama om 28-årige Margot (Michelle Williams), freelanceskribent og gift på femte år med sin mand Lou (Seth Rogen). De har et tilsyneladende godt ægteskab, men da Margot møder kunstneren Daniel bringer det pludselig nogen helt andre følelser op i hende, som hun har svært ved ikke at forfølge.

Jeg så filmen for nogle år siden og jeg synes den er rigtig fin og man kan godt kalde den en lidt mere sofistikeret udgave af en chick flick. Jeg kan kun enbefale jer at se den og jeg skal helt klart gense den snart!

LETTERS TO JULIET

letters-to-juliet-stasera-su-canale-5-1024x505

Andre gange er humøret mere til at se en vaskeægte sødsuppefilm og Letters to Juliet falder i høj grad i denne kategori. Specielt fordi Amanda Seyfried spiller hovedrollen. Jeg har et mindre had/kærlighedsforhold til frk. Seyfried, for på den ene side irriterer hendes facon mig grænseløst, men jeg må krybe til korset og indrømme, at hun bare gør det rigtig godt i den slags film.

Jeg så Letters to Juliet på en doven aften i sidste uge og den var lige tilpas cheesy med et hint af charme og fik mig endda til at knibe en lille tåre. Filmen handler om Sophie, der drømmer om at blive forfatter. Under en rejse til Verona møder hun en gruppe kvinder, der kalder sig ‘Julies sekretærer’. Ved huset, hvor Julie (fra Romeo & Julie that is) boede, kommer der dagligt kvinder valfartende for at aflevere kærlighedsbreve til Julie som så bliver besvaret af hendes sekretærer med gode råd. Sophie bliver, romantiker som hun er, draget af denne gruppe kvinders gode sag, som selvfølgelig fører til et romantisk eventyr i Verona.

Begge film kan ses på Netflix.

Foto credit: 76brighton.co.uk + laurenesmart.com

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nymphomaniac Directors Cut