Chanel, Holly Golightly og alle de andre mode-rødder!

Ugens Girl Crush: Trine Dyrholm

admin-upload_images-profilbilleder-57-download

Jeg gætter på, I er en del derude, der hver søndag (når der da ikke er håndbold!) sidder klar foran flimmeren kl. 20 til Arvingerne. Om end anden sæson ikke er ligeså skarp som den første, er jeg stadig godt “underholdt”. Og det er ikke mindst Trine Dyrholms skyld. Den kvinde er altså DYBT fascinerende og draaagende, som Misse Møghe ville sige. In my opinion anyway!

Blandt Dyrholms MANGE gode roller, husker jeg hende specielt for Taxa, Festen, En Soap og Hævnen. Den dygtige dame har da også hele 5 Bodil-statuetter og ditto Robert’er i bagagen, og der skal nok komme mange flere til samlingen!

Hvilken Trine-præstation er jeres favorit?

Ps. Er jeg i øvrigt den eneste, der kan se en hel del lighed mellem Trine og en anden sej kvinde, vi tidligere har kastet kærlighed ud til her…?

Image Credit: All that management

5 kommentarer

 • Anne

  Har du set Springflod? En film med en meget ung Trine Dyrholm (måske hendes første spillefilm), hvor hun også spiller virkelig godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Har jeg faktisk aldrig fået set, men den må jeg kaste mig over ved lejlighed!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ha, jeg sad så sent som i lørdags (i min brandert) og fablede om mit kæmpe girlcrush på Trine Dyrholm. Jeg er Team Gro lige meget hvad hun gør (for jo, hun drager én af helvedes til). Og jeg sammenlignede hende med mit andet girlcrush, Robin Right. Stærke kvinder med power, awesome hår, og som seriøst kun bliver smukkere med alderen. Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Dyrholm er jo en sand kunster! Hun er simpelthen så fantastisk dygtig i vanvittigt mange – og forskellige roller!
  En af mine forvoritter er hendes præstation i “En du elsker”, der blev vist til SDUs filmfestival Guldægget 2015 i fint selskab med både instruktøren Pernille Fischer og producer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel, Holly Golightly og alle de andre mode-rødder!