Golden Globes i aften - hvem vinder?

Når du har set “Girls” og “Looking” skal du i gang med “Togetherness”

togtherI dag er en god dag, og én jeg har ventet længe på. I aften er der nemlig (hvis det skulle have gået din næse forbi) premiere på de nye sæsoner af både Girls og Looking på HBO Nordic. Yeah!

Men HBO Nordic har også premiere på en spritny serie, som vi har fået lov til at se hele første sæson af på forhånd. Den hedder Togetherness, og der er en amerikansk komedieserie. Serien er sådan én, man lige skal se de første 2-3 afsnit af, før den får rigtig fat. Men så var jeg altså også hooked, og de otte afsnit á 30 min røg lidt for hurtigt.

Togetherness‘s force er de virkelig gode skuespillere, der medvirker. Især er jeg helt vild med Melanie Lynskey (som jeg senest har set i Happy Christmas) og Mark Duplass (som var rigtig god i Your Sister’s Sister). De spiller parret Michelle og Brett, hvis ægteskab er gået lidt i stå midt i bleskifte og forliste karriereambitioner. Samtidig skal de takle nogle ret permanente house guests i form af Melanies søster (Amanda Peet) og Bretts ven (Steve Zissis).

Kæmpe anbefaling til Togetherness. En fin og sjov komedieserie om det komplicerede voksenliv efter de 30. Den bliver sendt hver mandag på HBO Nordic – skal du se med?

2 kommentarer

  • Cathrine

    JA! Mandag er efterhånden blevet en ret go serie aften. Go start på ugen:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Globes i aften - hvem vinder?