Dark Water på Nationalmuseet

Glee’oholic

MV5BMTc0ODE4OTMyN15BMl5BanBnXkFtZTgwMjkwMzYyMjE@._V1__SX1303_SY579_

En gang imellem skal man indrømme det, når man har en guilty pleasure, der er…ja…guilty! Eller for den sags skyld indrømme, når man ikke kan lide det, alle andre kan (Host! Twin Peaks! Host!)

Derfor vil jeg nu afsløre, at jeg er blevet afhængig af serien Glee. Thats right, jeg hedder Signe, jeg er 31 år og jeg er Glee’oholic. Det startede for en uges tid siden, hvor mit barn var faldet i søvn ovenpå mig, og jeg derfor ikke havde armene fri til at kunne gøre noget ved det faktum, at tv’et var endt på DR3 (det kunne jo sådan set have været meget værre, men stadig!) Og lige den søndag viste de altså Glee-marathon, og jeg faldt i. Med et kæmpe plask! I af jer, der selv er mødre/fædre, ved, at det for alt i verden gælder om IKKE at bevæge sig, når først barnet sover – koste, hvad det koste vil.

Anyway, jeg så nok 4-5 afsnit i rap, selvom det var midt i en sæson, og dagen efter startede jeg så fra scratch med serien. Jeg føler 1) At jeg er sådan ca. 5 år bagud, eftersom serien jo ingenlunde er den nye dreng i klassen 2) At jeg er 10 år for gammel plus 1 barn for rig til at se den. Men guess what, jeg er ligeglad – for jeg er vild med den!

Er I andre Glee’oholics derude (der tør indrømme det)?

MV5BMjA0OTY4NzA1MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTY0NjY0Mw@@._V1__SX1303_SY579_

Foruden at DR3 sender serien, kan man også se de 4 første sæsoner på Netflix!

14 kommentarer

 • lovisen

  Hej
  Jeg er 41, jeg er glee’oholic.

  Har set de episoder der er på netflix, og gælder mig til der kommer flere, selvom jeg ikke synes sidste sæson levede op til de andre.
  God fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Godt at høre, Louise! Men øv med (næst)sidste sæson – jeg må se, om jeg er enig med dig, når jeg når så langt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Den serie er simpelthen så sjov. Sue er ond på den morsomme og skarpe måde. Hvis det kan trøste dig er jeg præcis som dig 10 år for gammel og et barn for rig til den, men den er altså god. PS. Det synes min mand også

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   ELSKER også Sue! Og fedt at vi er i samme båd i øvrigt (Min mand er dog ikke fan!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg (som nok den sidste i verden) fik erhvervet mig Netflix for nogle måneder siden, gik jeg også i gang med Glee. Jeg var blevet anbefalet den før, men der fangede den mig slet ikke. Sue Sylvester virkede plat, Rachel Berry var irriterende og hvad skete der så lige for de stereotype cheerleaders og jocks? Well, denne gang blev det helt anderledes og jeg blev minsandten også en Glee’oholic. Åd mig igennem hele serien på et par uger, og venter nu spændt på sidste sæson. Jeg har både grinet og i særdeleshed grædt undervejs (græd som pisket til The Quarterback-afsnittet). Jeg er 24, så jeg føler mig kun 6-7 år for malplaceret ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Sådan Cæcilie – godt du fik givet den en chance til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Jeg EEEELSKER Glee!! Og er altså en 25-årig universitetsstuderende, så føler mig heller ikke helt som en del af målgruppen, men kombinationen af musical, satire og high school-drama rammer altså bare plet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leise Heinsvig

  Ja, jeg elsker også Glee og Gossip Girl og jeg er 36

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Gossip Girl er også en favorit her – men mest de første par sæsoner!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg er også en gleek! Er faktisk lige begyndt at se serien igen i sidste uge, efter at have holdt pause i et par år. Jeg elsker den serie! Og ret pudsigt, for jeg er faktisk ved at se et afsnit i dette øjeblik, hvor jeg så også klikkede ind på indlægget :D

  Man bliver ikke for gammel til Glee! Jeg er 23, og har aldrig tænkt over, om der var en “alder” på den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg har netop set de to nye afsnit i sidste sæson, og det var et glædeligt gensyn med næsten alle fra den oprindelige cast.

  En enkelt sæson skal man dog igennem, hvor det næsten kun er nye skuespillere, og den var jeg ikke fan af.

  Til gengæld var jeg vild med sidste sæson som hovedsageligt foregår i New York :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Gud, hvor mærkeligt med et helt nyt cast! Jeg er stadig kun i 2. sæson :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dark Water på Nationalmuseet