Vi glæder os til: Foxcatcher

Forårssæsonen på HBO Nordic: Girls, Looking, Game of Thrones og meget mere godt i vente

girls14_01Lige før jul blev vi inviteret en tur i Cinemateket af HBO Nordic for at kigge lidt på og høre om den kommende sæson på streamingtjenesten. Og som sædvanlig er der rigtig meget godt at glæde sig til. To af vores favoritter her på bloggen, nemlig henholdsvis 4. sæson af Girls og 2. sæson af Looking, har begge premiere mandag den 12. januar. Ej det bliver godt!!

Senere på foråret (premieredato stadig ikke offentliggjort) kommer den længeventede 5. sæson af Game of Thrones. Og igen gælder det om at holde tungen lige i munden, når det kommer til at holde styr på de mange karakterer. I den nye sæson bliver der nemlig introduceret intet mindre end 9 karakterer. Se hvem de nye skuespillere er i denne video:

HBO Nordic viser dog også helt nye serier i denne sæson. I kan blandt andet godt glæde jer til komedieserien Togetherness, som også får premiere den 12. januar (og som jeg senere vil anmelde her på bloggen). Jeg fik også lov til at se det første afsnit af den nye kriminalserie Bosch, som også virker lovende.

Hvilken serie glæder I jer mest til her i foråret?

I øvrigt var HBO Nordic så søde at begave mig med denne goodie bag. Lækkert, ikke? Jeg må dog indrømme at Game of Thrones-spillet er røget videre til min bror – det var simpelthen for kompliceret at finde ud af :)

DSCF0041

1 kommentar

  • L.A.

    Jeg glæder mig voldsomt meget til de sidste afsnit af Mad Men! Er så spændt på, hvordan de vælger at afslutte serien – på både godt og ondt :P

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi glæder os til: Foxcatcher