I dit tv i aften: George Harrison - Living in the Material World

Danske film i 2015

kollek

Nytårsaftensdag stenede jeg lidt Go’ morgen Danmark, hvor der blandt andet blev kigget tilbage på filmåret 2014. Her påpegede de to faste filmanmeldere, at 2014 havde været et umådeligt sløvt år, hvis man kiggede på danske spillefilm. Off the top of my head kunne jeg da heller ikke komme på andre end Stille Hjerte og Fasandræberne som gode danske filmoplevelse fra det forgangne år – men generelt var jeg jo bare ikke særligt begejstret for filmåret 2014, sååå…

Hvis man imidlertid kigger på kommende danske film i år, ser det straks noget mere interessant ud. Vi har allerede berørt film som Susanne Biers En chance til, Anders Thomas Jensens Mænd og høns, fantasy-filmen Skammerens datter og hippie-hyldesten Steppeulven, men også Thomas Vinterberg barsler med dramaet Kollektivet, Tobias Lindholm følger op på sidste års stærke Kapringen med Krigen, Casper og Frank er tilbage i endnu en Klovn-film, Christina Rosendahl dykker ned i Den Kolde Krig med Idealisten og Kasper Barfoed bringer fodbold-nostalgi til filmlærredet med Sommeren 92.

em-92-620x350

ideal

jpg

Hvad skal I se? (Hele listen over danske 2015-film finder I i øvrigt her!)

Image Credit: www.dfi.dk

2 kommentarer

 • Natassia

  Jeg glæder mig til Mænd & Høns, hvis den er bare halvt så sjov som Anders Thomas Jensens andre film, er jeg fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Yes, den glæder vi os også til – vi havde et indlæg på for et par uger siden om filmen! Men jeg må have glemt den i oversigten her (retter lige!) KH Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit tv i aften: George Harrison - Living in the Material World