Girls Girls Girls

All men must die

GOT-ned

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at det ikke skorter på drab i Game of Thrones. I en sådan grad, at man faktisk kan have svært ved at huske, hvem der er blevet halshugget og hvem der ikke er. Eller er det bare mig?

Og selvfølgelig – for sådan er det jo med den slags ting – er der en der har lavet en compilation af samtlige drab og dødsfald i de tre første sæsoner. Skulle man have brug for en update på denne front, kan man altså passende klikke ind her og se den 50 minutter lange drabelige (bogstaveligt talt) affære. Og jeg behøver vel ikke at sige spoiler alert? Har man ikke lige en lille time til den slags fornøjelser, kan man jo også bare se 7 – minutters versionen med ‘de bedste drab’ fra sæson 1 og 2. Enjoy!

Foto credit: blastr.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls Girls Girls