Kim Basinger spiller hovedrollen i Anders Morgenthalers nye film

Suit Up – they are back!

suits

Harvey, Mike, Donna, Louis og co. er nu endelig at finde i sæson 3 af Suits på Netflix. Nøj, jeg har ventet længe på, at det skulle kunne lade sig gøre at se mere end blot de to første sæsoner af den glimrende serie. Som jeg tidligere har nævnt, er Suits en af de serier, jeg i tidens løb har haft størst held med at anbefale til andre. Jeg tror faktisk ikke, at der er NOGEN, jeg har anbefalet den til, som ikke er blevet hooked. Og jo jo, der er selvfølgelig visse ting i serien, der går lidt igen, men jeg knuselsker persongalleriet – ikke mindst de geniale biroller Donna og Louis. Og nåh ja, så er Harvey Specter karakteren nok en af de mest attraktive i tv-historien, hvis I spørger mig. *Suk

Jeg ved i hvert fald godt, hvad jeg skal bruge dagene på her mellem jul og nytår. Og hermed er tippet givet videre!

8 kommentarer

 • Sofie

  Det er så godt at de er at finde på Netflix – det har jeg ventet længe på :D Louis er virkelig den bedste birolle – han er virkelig godt skrevet og skuespilleren gør et godt stykke arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Yay! Og “Catelyn Stark” som tough business woman. Tror jeg ender med at få set hele tredje sæson i løbet af et par dage :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Eeeelsker Suits! Virkelig en genial serie, velspillet og kanon sjov! Venter med længsel på resten af 4. sæson i slut januar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Men hov, Mie – hvordan har du fået set første halvdel af sæson 4? KH Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Uhh på en streamingsside, der måske/måske ikke er helt real, men hvad kan man gøre, når man må have mere Harvey og Mike?! <3 ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   We hear ya’ ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kim Basinger spiller hovedrollen i Anders Morgenthalers nye film