Se minidokumentar om Boyhood

Julekalender – det’ for bøøøøørn (eller er det?)

2082329-Julekalender_collage_

Apropos indlægget om voksenjulekalendere forleden kom vi til at tale om, at vi havde lagt mærke til, at der var en del i vores social media feeds, der havde optur over 80’er temaet i årets DR-julekalender, Tidsrejsen. Selv har vi desværre ikke haft mulighed for at se mere end et par afsnit hist og her af Tidsrejsen, men det at se julekalender er ellers en super hyggelig tradition, og personligt er jeg vild med, at den slags “flow tv” ikke er uddød endnu – ligesom så meget andet tv ellers er.

Sidste år formåede jeg at se næsten alle afsnit af Pagten (genudsendelse fra 2009) og af nyere kalendere har jeg også set bl.a. Absalons hemmelighed og Jul i Valhal– alle 3 rigtig fine, om end Pagten efter min mening er den klart bedste, der har været de seneste mange år.

Af gamle favoritter vil Nissebanden i Grønland altid stå som en klar favorit.

Hvad med jer – hvilke “børnejulekalendere” står jeres hjerter nært og ser I med i årets version?

3 kommentarer

  • Thea

    Jeg ville egentlig gerne se tidsrejsen, men ser bare sjældent tv på det tidspunkt. Af de gamle står skibet i skilteskoven med Otto Brandenburg mit hjerte nærmest. Den kunne TV2 godt snart genudsende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

    Helt sikkert Brødrene Mortensens Jul! Jeg elsker den så meget, at jeg rent faktisk investerede i den på dvd, da mit gamle VHS-bånd snart dør :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se minidokumentar om Boyhood