I dit TV i aften: Home Alone 2 + Wallis & Edward

3 film jeg altid ser i juledagene

The_Nightmare_Before_Christmas_by_sugarkoma

Inspireret af Signes indlæg, og fordi jeg er en sucker for julefilm, kommer her mine bud på tre film, der skal ses i december. Selvfølgelig ser jeg, ligesom Signe, også Love Actually, The Holiday og Home Alone (her hælder jeg dog mere til 1’eren, selvom man ikke skal kimse af kombinationen af jul og New York).

Sidste år kom jeg med et par bud på film, der virkelig får mig i julestemmning. A Christmas Romance kommer vi altså heller ikke udenom i år. Den SKAL bare ses. Selvom jeg har set den hver eneste jul, så længe jeg kan huske. Filmen vises belejligt nok i dag på DR1 kl. 16.15.

Derudover ser jeg uden undtagelse altid Groundhog Day. Jeg elsker Bill Murray i rollen som den ironiske vejrvært, Phil, der bliver fanget i en tidslomme i Punxsutawney, Pennsylvania. Ikke en decideret julefilm, men for mig hører den på en eller anden måde  bare juledagene til.

Sidste film på min liste er endnu en måske lidt utraditionel julefilm, nemlig Tim Burtons The nightmare Before Christmas. Jeg er vild med historien, humoren og de mange fine detaljer i animationen.

Foto credit: theinquisitivej.tumblr.com

2 kommentarer

 • Jeg elsker elsker elsker “The Nightmare Before Christmas”.

  Jeg har også en stor svaghed for “Fars Fede Juleferie”. Den kan jeg også se hvert eneste år uden at blive træt af den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Nå ja, Fars fede juleferie er jo også genial! Det må blive næste år:) tak for tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften: Home Alone 2 + Wallis & Edward