Suit Up - they are back!

2 indies til at hjælpe dig igennem 1. januar

drinking-buddies

1. januar bliver vist for de flestes vedkommende brugt på langs med Cola og fastfood inde for rækkevidde. En film eller to kan i høj grad også være med til at forbedre ens tilstand, så her kommer en anbefaling på et par indiefilm, der kan få jer igennem dagen.

Vi har tidligere omtalt Joe Swanbergs drinking Buddies, der blev vist til årets CPH PIX, men den får altså lige endnu en anbefaling med på vejen, for den er både underholdende og drevet frem af rigtig fine præstationer af de fire hovedkarakterer, der spilles af Olivia Wilde, Jake M. Johnson, Anna Kendrick og Ron Livingston.

Filmen handler om Luke og Kate, to gode kollegaer på et bryggeri i Chicago. De er begge i forhold, men der er alligevel noget der drager dem imod hinanden, og hvor går grænsen mellem venskab og ‘mere end venner’ så?

happy-christmas-melanie-lynskey-joe-swanberg

Indie nummer to, Happy Christmas, har også Joe Swanberg ved roret. En film, der på trods af titlen, ikke handler synderligt meget om julen, men derimod om Jenny (Anna Kendrick), der efter et brud med sin kæreste flytter ind hos sin bror og hans kæreste på ubestemt tid. Dette medfører en del problemer, men også et spirende venskab mellem Jenny og svigerinden Kelly. Som Drinking Buddies er Happy Christmas underholdende og Joe Swanbergs semiimproviserede instruktørstil, gør filmen både realistisk og charmerende.

Foto credit: collider.com

1 kommentar

  • Jeg har set begge film og de er klart at anbefale, Anna Kendrick gør det godt i begge film. Perfekt til tømmermændsafslapning d.1 januar :-)

    Godt Nytår!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Suit Up - they are back!