Danish Adventure Film Festival

Vi glæder os til: Jurassic World

jurassic_world_wallpaper_by_stevencormann-d71w9rx

Af en eller anden grund kan jeg helt tydeligt huske den første gang jeg så Jurassic Park. Det var i starten af 1990’erne. Min far og jeg var i Bio Lyngby. Vi sad allerforrest i biografen og det har sikkert også været en af de første gange, jeg var rigtigt i biografen.

Jeg er ret vild med Steven Spielbergs take på fortællingen om dinosaurparken, men jeg glæder mig til at se, hvordan Colin Trevorrow griber det an, her lidt over tyve år siden den første Jurassic film ramte biograferne. Jeg synes, at det tegner ret godt ud fra traileren at dømme. Hvad siger I?

Jurassic World får dansk biografpremiere d. 11. juni 2015.

Foto credit: Steven Cormann

3 kommentarer

 • Franz

  Åh jeg må indrømme at jeg ikke har den store fidus for denne efterfølger. Den skal ses og det bliver helt klart spændende endelig at se parken med et publikum, men jeg må indrømme at efter traileren at dømme synes jeg, at de gamle dinosaurdukker fra 1993 kalder på meget mere respekt end nutidens cgi. Men jeg skal da se den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Du har helt ret i, at de to film selvfølgelig har et vidt forskelligt udtryk, og jeg kan også godt være forfalden til at blive lidt nostalgisk omkring filmen fra 1993. Dog synes jeg, at traileren for Jurassic World virkelig ser ud til at byde på en omgang gedigen underholdning. Men lad os se når den får premiere, så tager vi snakken, Franz ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Er du vimmersvej hvor jeg glæder mig! Muligt at den ikke bliver ligeså god som den første – som jo har en helt særlig plads i min filmverden – men, jeg glæder mig meget til at se hvordan den spiller sig ud. Og er faktisk ret spændt på at se om cgi kan gøre en forskel?
  Jeg er helt enig i at traileren lover fuld valuta for pengene! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danish Adventure Film Festival