Happy Thanksgiving - i selskab med Al Pacino

Skammerens datter – Game of Thrones møder Harry Potter?

9481_301653020024493_7857721958124602214_n

Til marts rammer filmatiseringen af Lene Kaaberbøls populære roman, Skammerens datter, de danske biografer, og det er der vist MANGE, der glæder sig til. Jeg må indrømme, at jeg ikke har læst “skammer-bøgerne”, så jeg er ikke en af dem, der har ventet i spænding på at få de første glimt af filmen, som Kenneth Kainz har instrueret og Anders Thomas Jensen har skrevet manus til.

Min umiddelbare vurdering, efter at have set traileren, er, man nok skal være ret glad for fantasy-genren for at ville se filmen. Men i disse “Game of Thrones” tider passer det jo også mange af os ganske godt! I hvert fald kan filmen, foruden det stærke litterære grundlag, prale med et solidt cast, der blandt andet tæller Maria Bonnevie, Peter Plaugborg, Søren Malling og Peter Oftebro samt debutanten Rebecca Emilie Sattrup som skammer-datteren, Dina.

Se første trailer til filmen her – og mon ikke vi får lov at se meget mere til Skammerens datter inden premieren den 26. marts næste år.

Skal I se filmen?

4 kommentarer

 • Sarah

  Jeg har læst bøgerne adskillige gange, og elsker dem – men jeg har virkeligt svært ved at forestille mig, at filmene bliver særligt gode. Nu er jeg personligt ikke rigtigt til danske film, så det er egentligt mest derfor, for historien er virkeligt god. Til gengæld kunne jeg finde på at læse dem igen i stedet for :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Det er altid svært, når man har et “tæt forhold” til en bog, og den så skal filmatiseres. Nogle gange går det godt, andre gange ikke så godt. Du må næsten give filmen en chance, synes jeg :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fanny

  Jeg har aldrig rigtig haft lyst til at læse bøgerne, men jeg må da sige, at filmen ser virkelig god ud! Så god at jeg måske overvejer om jeg skal læse bøgerne nu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ja, jeg overvejer også, om de skal læses – men hælder dog til at se filmen først!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Thanksgiving - i selskab med Al Pacino