Vi glæder os til: Jurassic World

Happy Thanksgiving – i selskab med Al Pacino

scent-of-a-woman-843058lI dag er det Thanksgiving i USA, og mens du læser dette, er jeg (forhåbentlig) godt i gang med at mæske mig med lækker kalkun i en lejlighed på Manhattan. Thanksgiving er  én af de højtider, som alle amerikanere fejrer på tværs af religioner og nationaliteter, og derfor er der også rigtig mange, som ser frem til netop den højtid.

I én af mine yndlingsfilm Scent of a Woman/En duft af kvinde (1993), er Thanksgiving dog skildret knap så hyggeligt. I filmen er der en scene, hvor den blinde Frank (Al Pacino) og den unge studerende (Chris O’Donnell) besøger Franks familie til Thanksgiving dinner. Den meget lidt diplomatiske Frank kommer ud i en ret grim kontrovers med sin nevø, hvor han blandt andet opfordrer nevøen til at give sin kone noget oral sex. Hoo-wah – det er en god scene!

Er der nogen af jer, der fejrer Thanksgiving?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi glæder os til: Jurassic World