Skammerens datter - Game of Thrones møder Harry Potter?

Game of Thrones – so far so good

game_of_thrones_wallpapers_desktop_backgrounds_game_of_thrones_hd_wallpapers_new_game_of_thrones_winter_is_coming_wallpapers1

Som nogen af jer måske husker fra dette indlæg, så satte jeg i maj måned min lid til jer læsere i forhold til at vurdere hvilken ny serie jeg skulle give mig i kast med. På trods af mange roser til både House of Cards og Game of Thrones, så endte valget på sidstnævnte.

Nu er jo så igennem de to første sæsoner af Game of Thrones. Det skal så lige tilføjes, at jeg først startede op for ganske kort tid siden (og ikke i maj, hvor valget faldt på GoT). Og jeg må sige – jeg er vild med med det!

game-of-thrones-daenerys-targaryen-123354613

Jeg er efterhånden ved at danne mig et nogenlunde overblik over den konstant voksende række af karakterer (det er på sin vis godt, at drabene er ligeså hyppige). Jeg har dog stadig ikke helt fundet ud af, hvem der er de gode og hvem der er de onde, men det er vist også underordnet i en serie, hvor folk skifter alliancer og dræber folk som vinden blæser.

Men som sagt, jeg er fan! Dog må jeg sige, at slutningen af 2. sæson, virkelig? Zombier? Der røg der altså lige et par point i min bog. Men derudover, så er jeg positivt overrasket. Tyrion Lannister vokser på mig (beklager den utilsigtede dværg-joke). Det er heller ikke dårligt, at der er lidt eye candy hist og her (i form af for eksempel Jaime Lannister). Og findes der sejere kvinder end Daenerys Targaryen, Arya Stark og Brienne of Tarth? Det er sgu rart at se nogen kvinder med ben i næsen til en forandring. Så jeg vil kaste mig over 3. sæson og satse på at jeg også når at se den fjerde inden den nye sæson rammer HBO.

Foto credit: thesmashable.com + locomag.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skammerens datter - Game of Thrones møder Harry Potter?